Jäsenkiertue käynnistyy

Tervetuloa lokakuussa ajankohtaisten asioiden äärelle. Ilmoittaudu oman erva-alueesi tilaisuuteen.

Lääkäriliiton jäsenkiertue käynnistyy lokakuun alussa. Kiertueella kerromme Lääkäriliiton ajankohtaisista asioista, kuten valtuuskunnan vaalista ja käynnistyvästä Lääkärisopimuksen neuvottelukierroksesta. Haluamme kuulla myös jäsentemme mielipiteitä etenkin Lääkärisopimukseen liittyen: millaisia kehittämiskohteita näet sopimuksessa ja mitä käytännön ongelmatilanteita sopimuksen soveltamiseen liittyy?

Kiertueen aikana jokaisella erva-alueella järjestetään oma tilaisuutensa. Yliopistosairaalapaikkakunnan keskustelu striimataan keskussairaalapaikkakunnille, missä Lääkäriliiton henkilökunta on ohjaamassa keskusteluun osallistumista. Voit joko tulla paikan päälle tai seurata tilaisuutta omalta koneeltasi. Seuraamme kunkin alueen koronatilannetta ja tiedotamme mahdollisten rajoitusten aiheuttamista muutoksista kunkin tilaisuuden osalta erikseen. Lopullinen toteuttamistapa ilmoitetaan viikkoa ennen kutakin tilaisuutta ilmoittautuneille.

Lääkäriliiton edustaja on mukana jokaisella paikkakunnalla. Kiertueelle osallistuvat kehitysjohtaja Timo Kaukonen, toimialajohtajat Heikki Pärnänen ja Liisa Aro, neuvottelujohtaja Laura Lindholm ja järjestöpäällikkö Miia Virta.

Paikan päällä luvassa kahvitarjoilu, matkakuluista jokainen vastaa itse.

Kiertuepaikkakunnat, ajankohdat ja ilmoittautumislinkit löydät alta. Tervetuloa mukaan!

Tampere, Tampere-talo
4.10. klo 16.30

Seinäjoki, Original Sokos Hotel Lakeus
Hämeenlinna, Original Sokos Hotel Vaakuna

Ilmoittaudu tästä viimeistään 27.9.

Turku, Radisson BLU Marina Palace
6.10. klo 16.30

Pori, Scandic Pori
Vaasa, Original Sokos Hotel Vaakuna

Ilmoittaudu tästä viimeistään 30.9.

Kuopio, Original Sokos Hotel Puijonsarvi
11.10. klo 16.30

Jyväskylä, Original Sokos Hotel Alexandra
Joensuu, Original Sokos Hotel Kimmel
Mikkeli, Original Sokos Hotel Vaakuna

Ilmoittaudu tästä viimeistään 4.10.

Helsinki, Radisson Blu Royal
13.10. klo 16.30

Lahti, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone
Kotka, Original Sokos Hotel Seurahuone
Lappeenranta, Original Sokos Hotel Lappee

Ilmoittaudu tästä viimeistään 6.10.

Oulu, Radisson Blu
21.10. klo 16.30

Rovaniemi, Scandic Rovaniemi City
Kajaani, Original Sokos Hotel Valjus
Kokkola, Original Sokos Hotel Kaarle

Ilmoittaudu tästä viimeistään 14.10.