Ehdota Max Oker-Blom -palkinnon saajaa!

Suomen Lääkäriliiton kuudes Max Oker-Blom -palkinto jaetaan Lääkäri 2020 -tapahtuman avajaisissa. Palkinnon suuruus on 10 000 euroa. Nyt pyydämme ehdotuksia palkinnon saajaksi.

Palkinnon saajan tulee olla ansioitunut tavalla, joka on edistänyt lääkärintyötä ja lääkäriyttä sekä terveydenhuollon ja sairaanhoidon kehitystä. Palkinto voidaan myöntää henkilölle, työryhmälle tai yhteisölle.

Max Oker-Blom oli Lääkäriliiton perustajajäsen ja ensimmäinen puheenjohtaja. Hän oli aikansa edelläkävijä kansanterveystieteessä, kansanvalistuksessa, lääkärien ammattijärjestötoiminnassa ja lääketieteen etiikassa.

Palkinto on aiemmin myönnetty muun muassa tunnustuksena esimerkillisestä yhdistelmästä kliinistä huippuosaamista ja potilaan huomioimista, tunnustuksena käytännön johtamisesta sekä tunnustuksena monikulttuurisen terveydenhuollon kehittämisestä.

Ehdotuksen palkinnon saajaksi voi tehdä kuka tahansa Lääkäriliiton jäsen. Ehdotukseen tulee liittää ehdokkaan henkilötiedot sekä perustelut ansioista.

Ehdotukset pyydetään jättämään 15.11. mennessä sähköpostitse. Lisätietoa antaa ja ehdotukset ottaa vastaan viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkö Laura Manninen, puh. 040 9225001, laura.manninen@laakariliitto.fi. Palkinnon saajan valitsee Max Oker-Blom -tunnustuspalkintotyöryhmä.

Lue lisää ja tutustu palkinnon aiemmin saaneisiin.

Lisätietoja

Laura Manninen Viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkö laura.manninen@laakariliitto.fi