Jäsenedut

Toiminnot

Lääkäriliiton jäsenenä saat tuntuvia jäsenetuja kuten potilasvakuutuksen sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen, Fimnet-verkkopalvelut ja monia vapaa-ajan etuja.


Vakuutukset

Lääkäriliitto on ottanut OP Vakuutuksesta kaikille jäsenilleen potilasvakuutuksen sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Lisäksi liiton jäsenet saavat etuja vakuutuksista useilta eri yhteistyökumppaneilta.

Työttömyyskassa

Työttömyyden ja vuorotteluvapaan ajalle saat taloudellista turvaa Lääkärien työttömyyskassasta. Lääkäriliitto maksaa työttömyyskassan jäsenmaksun puolestasi. Muistathan kuitenkin itse liittyä kassan jäseneksi.

Luottamuslääkärit

Lääkäriliiton luottamuslääkärit ovat kokeneita kollegoita, jotka auttavat lääkäriä terveydellisissä ongelmissa ja hoitoon hakeutumisessa silloin, kun lääkärin on vaikea hakea apua muualta.

Lomat ja loma-asuminen

Tarjoamme lomanviettoon ja muuhun vapaa-aikaan runsaasti erilaisia vaihtoehtoja.

Tilavaraukset

Jäsenellä on mahdollisuus varata kokous-, juhla- ja saunatiloja Lääkäritalosta.

Fimnet-verkkopalvelut

Fimnet on Lääkäriliiton jäsenille suunnattu palvelu, jota tuottaa Lääkäriliiton koulutus- ja tietopalveluyritys Lääkärikompassi Oy. Fimnet-tunnus mahdollistaa pääsyn terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuihin verkkopalveluihin.

Muut edut

Lääkäriliiton jäsenet saavat OriolaShopista 10 prosentin alennuksen Orionin tuotteista koodilla LÄÄKÄRILIITTO. Ostoskorissa on kohta ”alennuskoodi” sekä kenttä, johon se syötetään sekä ”käytä” nappi josta alennus aktivoituu.

Lääkäriliitossa on vuodesta 1990 toiminut sekakuoro MediCanto. Kuoroharrastukseen pääsee mukaan laulukokeen kautta.