Terve Eurooppa! Lääkäriliiton ja Tehyn suuri eurovaalipaneeli 27.5. klo 9-11

Terveyden tekijöiden paneelikeskustelussa on mukana tunnettuja vaikuttajia. Tule paikalle Lääkäritalon Arvonsaliin tai liity linjoille streamin kautta.  

 Terve Eurooppa! -paneelissa seitsemän puolueen europarlamenttiehdokkaat avaavat näkemyksiään unionista terveyspolitiikan vaikuttajana. Millaisia päätöksiä Euroopan unioni tekee terveysasioissa? Miten päätökset vaikuttavat elämäämme? Voivatko europarlamentaarikot edistää terveyttä Euroopassa, ja miten? 

Paneelissa keskustelevat Li Andersson, Sanna Antikainen, Anna-Maja Henriksson, Petri Honkonen, Suna Kymäläinen, Rosa Meriläinen ja Sirpa Pietikäinen. Paneelin juontaa toimittaja Maria Nykänen

Alustuksen Euroopan unionin haasteista pitää Jyrki Katainen, joka toimii Nordea-konsernin yhteiskuntasuhteista vastaavana johtajana. Aiemmin hän on toiminut mm. EU-komissaarina, Suomen pääministerinä ja valtiovarainministerinä. Lisäksi Katainen on toiminut Kokoomuksen puheenjohtajana ja kansanedustajana. 

Tule mukaan paikan päälle tai osallistu etänä

Ilmoittaudu paikalle tästä viimeistään 20.5. (tilaisuus alkaa klo 8.30 aamupalalla Sykkeen ravintolasalissa, tarvitsemme osallistujatiedon tarjoiluiden vuoksi), tai liity mukaan streamin kautta.

Paneelin aikana ei ole mahdollisuutta chattiin, mutta paneelia varten voi lähettää etukäteen kysymyksiä. Lähetä kysymyksesi 22.5. mennessä osoitteeseen viestinta@laakariliitto.fi

Tervetuloa mukaan seuraamaan terveyden tekijöiden vaalipaneelia! Seuraa sosiaalisessa mediassa aihetunnistetta #TerveEurooppa.

 

Europarlamenttivaalit pidetään Suomessa kesäkuun 9. päivä. Ennakkoäänestys alkaa Suomessa ja 29.5. ja päättyy 4.6. Ulkomailla ennakkoäänestys alkaa 29.5., mutta päättyy jo 1.6.  

 

 

Takaisin