Opiskelijajäsenen palvelut ja edut

Lääketieteen opiskelija voi liittyä Lääkäriliiton jäseneksi neljännen opiskeluvuoden lopulla. Jäseneksi liittyminen kannattaa, sillä opiskelija saa samoja etuja ja palveluja kuin työssäkäyvä jäsen: lakimiesten neuvontaa, ammatillisen oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen sekä monia alennuksia.

Fimnet-tunnukset
Lääkäriliiton monipuolisiin verkkopalveluihin ja muun muassa Lääkärilehden artikkelien lukemiseen tarvitaan Fimnet (Finnish Medical Network) -verkkotunnukset, jotka opiskelija saa opintojensa alussa. Jos olet unohtanut Fimnet-tunnuksesi tai salasanasi, tilaa se täältä.

Lääkärilehti ja uutiskirje
Lääkärilehti on tiedejulkaisu, ajankohtaislehti ja ammattijärjestön jäsenjulkaisu - kaikki yksissä kansissa perjantaisin. Lääkärilehti sopii opintojen tietolähteeksi ja ammattiin kasvun tueksi ensimmäisestä vuodesta lähtien.

Verkkosivulla www.laakarilehti.fi julkaistaan uutisia, kommenttikirjoituksia ja blogeja, sieltä on myös pääsy lehden arkistoon. Kolme kertaa viikossa ilmestyy myös sähköinen uutiskirje.

Medisiinarien uutiskirje
Painetussa lehdessä julkaistaan medisiinareille suunnattu teemasivusto kaksi kertaa vuodessa. Lääkärilehti tuottaa myös Medisiinarin oman uutiskirjeen neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeen saat Lääkäriliiton Tietoni-palveluun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Maksuton LK-leimasin
Lääkäriliitto tarjoaa opiskelijajäsenilleen maksuttomat leimasimet. Saatuasi yksilöintitunnuksen voit tilata LK-leimasimen Tietoni-palvelusta.

Työttömyyskassa
Opiskeluajan työt kerryttävät työttömyysturvaa. Työttömyyden varalle saat turvaa Lääkärien työttömyyskassasta, jonka jäsenmaksun liitto maksaa puolestasi. Muistathan kuitenkin itse liittyä kassan jäseneksi.

 

 

Lisätietoja

Heidi Emmes Opiskelijasihteeri Puh. 040 4552545 heidi.emmes@laakariliitto.fi
Takaisin