Opiskelijajäsenen palvelut ja edut

Lääketieteen opiskelija voi liittyä Lääkäriliiton jäseneksi neljännen opiskeluvuoden lopulla. Jäseneksi liittyminen kannattaa, sillä opiskelija saa samoja etuja ja palveluja kuin työssäkäyvä jäsen: lakimiesten neuvontaa, ammatillisen oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen sekä monia alennuksia.

Fimnet-tunnukset
Lääkäriliiton monipuolisiin verkkopalveluihin ja muun muassa Lääkärilehden artikkelien lukemiseen tarvitaan Fimnet (Finnish Medical Network) -verkkotunnukset, jotka opiskelija saa opintojensa alussa. Jos olet unohtanut Fimnet-tunnuksesi tai salasanasi, tilaa se täältä.

Kaikki hyvin -verkkokurssi

Tuntuuko arki kuormittavalta? Kaipaatko kollegan tukea hyvinvointiin?  

Kaikki hyvin -verkkokurssi on suunniteltu juuri sinua varten. Kurssi koostuu eri aihepiireihin jaotelluista videoista, joilla kokeneemmat kollegat kertovat kokemuksistaan ja antavat vinkkejä eri tilanteista selviämiseen. Aiheina ovat mm. mielenterveys, työssä jaksaminen, toimintaohjeet virheen jälkeen, perheen ja uran yhdistäminen, päihdeongelmat sekä rasismin kohtaaminen ja ehkäisy. 

Tutustu kurssiin: laakariliitto.fi/kaikkihyvin 

Lääkärilehti ja uutiskirje

Lääkärilehti on tiedejulkaisu, ajankohtaislehti ja ammattijärjestön jäsenjulkaisu. Lääkärilehti sopii opintojen tietolähteeksi ja ammattiin kasvun tueksi ensimmäisestä vuodesta lähtien.

Verkkosivulla www.laakarilehti.fi julkaistaan uutisia arkipäivisin reaaliaikaisesti ja sieltä löytyvät kaikki painetun lehden artikkelit. Sähköinen uutiskirje ilmestyy kolme kertaa viikossa. Painettu lehti ilmestyy pääsääntöisesti joka toinen viikko perjantaisin. Medisiinareille suunnattu teemanumero ilmestyy keväisin.

Medisiinarien uutiskirje
Lääkärilehti tuottaa medisiinareille oman uutiskirjeen neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeen saat Lääkäriliiton Tietoni-palveluun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Maksuton LK-leimasin
Lääkäriliitto tarjoaa opiskelijajäsenilleen maksuttomat leimasimet. Saatuasi yksilöintitunnuksen voit tilata LK-leimasimen Tietoni-palvelusta.

Työttömyyskassa
Opiskeluajan työt kerryttävät työttömyysturvaa. Työttömyyden varalle saat turvaa Lakimiesten ja Lääkärien työttömyyskassasta (LL-kassa). Muistathan liittyä kassan jäseneksi.

 

 

Lisätietoja

Heidi Emmes Opiskelijasihteeri Puh. 040 4552545 heidi.emmes@laakariliitto.fi
Takaisin