Näiltä sivuilta löydät tietoa Lääkäriliiton jäsenyydestä sekä liiton tarjoamista jäsenpalveluista ja -eduista. Tässä osiossa voit myös asioida verkossa. Saat kaiken tiedon käyttöösi kirjautumalla palveluun. Jos sinulla on jo jäsenyyteen kuuluvat Fimnet-tunnukset, kirjaudu palveluun.

 

Jäsenyys

Lääkäriliittoon kannattaa kuulua, sillä huolehdimme eduistasi ja olemme tukenasi koko työurasi ajan. Jäsenenä olet oikeutettu käyttämään monipuolisia jäsenpalveluita.

Tutustu jäsenyyteen


Neuvonta ja tuki

Neuvomme jäseniä kaikissa uravaiheissa. Apua saat oman työpaikkasi luottamusmieheltä ja lakimiehiltämme.

Lisäksi olemme koonneet tietopankin meille useimmiten esitetyistä kysymyksistä ja niiden vastauksista. Sieltä löytyy paljon hyödyllistä tietoa muun muassa virka- ja työsuhteista ja sosiaaliturvasta.

Onko sinulla on terveyteesi liittyviä ongelmia? Luottamuslääkärit ovat kokeneita kollegoita, joiden puoleen voit kääntyä ehdottoman luottamuksellisesti silloin, kun apua on vaikea hakea muualta.

Tutustu neuvontapalveluihin


Jäsentuotteet

Lääkäriliiton jäsenenä saat jäsenkortin, jolla voit todistaa jäsenyytesi hyödyntäessäsi liiton jäsenetuja.

Muita jäsentuotteita ovat kalenteri, leimasimet, käyntikortit sekä kirjat, julkaisut ja lomakkeet.

Tutustu jäsentuotteisiin


Koulutus

Järjestämme lääkäreille sekä ammattiin liittyvää että edunvalvonnallista koulutusta. Lääkäripäivät on suurin vuosittainen lääkärien täydennyskoulutustapahtuma. Vastaamme myös lääkäriluottamusmiesten osaamisesta.

Tutustu koulutuksiin


Apurahat

Lääkäriliitto jakaa jäsenilleen ja yhdistyksille erilaisia apurahoja muun muassa koulutukseen, tutkimukseen ja kansainväliseen yhteistyöhön. Myös tilapäistä taloudellista tukea on saatavilla.

Tutustu apurahoihin

Usein kysyttyä

Jäsen kysyy - liitto vastaa

Usein kysyttyä -palvelu on palvelu, johon olemme kerän­neet vas­tauk­sia useim­piin meil­le esitet­tyi­hin kysymyk­siin.  

Tarvites­sasi henkilö­kohtaista pal­velua ota yhteys liiton toimistoon.