Hae alennusta jäsenmaksuun

Jos olet esimerkiksi eläkkeellä tai vanhempainvapaalla, voit hakea alennusta jäsenmaksusta. Jäsenyys on maksutonta opiskelijalle ja valmistumisvuonna sekä  yli 85-vuotiaalle.

Kahden edellisen vuoden aikana valmistuneet ja yli 85-vuotiaat saavat alennuksen tai vapautuksen jäsenmaksusta automaattisesti ilman erillistä hakemusta. Myös opiskelijalle jäsenyys on automaattisesti maksuton.  Muilla perusteilla myönnettäviä alennuksia jäsenen on itse haettava sähköisellä lomakkeella tai kirjallisesti. Jäsenmaksualennukset myönnetään kalenterivuodeksi kerrallaan lukuun ottamatta pysyviä alennuksia, kuten eläkkeen perusteella myönnetty alennus.

Kuluvan vuoden alennukset suositellaan haettavaksi 30.9. mennessä (pois lukien sairauspäiväraha ja työttömyys, joita voidaan hakea vasta, kun ko. ajanjakso täyttyy). Alennus myönnetään sille vuodelle, jolle se suurimmaksi osaksi ajoittuu (sairauspäiväraha ja työttömyys ovat poikkeuksia. Mikäli sairaus- / työttömyysjakso alkaa esim. elokuussa ja vaadittu puoli vuotta täyttyy seuraavan vuoden puolella, myönnetään alennus vasta seuraavan kalenterivuoden jäsenmaksuun).

Ohjeita jäsenmaksualennuksen hakemiseen

Et ole kirjautunut sisään.