Toimittajille

Lisätietoja

Pauliina Pohjala
Viestinnän asiantuntija
cnhyvvan.cbuwnyn@ynnxnevyvvggb.sv

Toiminnot

Tarjoamme käyttöönne Asiantuntijat-luettelon lääketieteen ja terveydenhuollon suomalaisista huippuasiantuntijoista ja Lääkärilehden artikkelitietokannan. Kirjautumiseen tarvittavan Fimnet-tunnuksen voit tilata osoitteesta pauliina.pohjala@laakariliitto.fi . Tunnuskirje tulee postissa noin viikossa.


Pikalinkit

 • Asiantuntijalääkärit

  Lääkäriliiton ylläpitämästä Asiantuntijat-luettelosta löydät lääketieteen ja terveydenhuollon huippuasiantuntijoita Suomessa.

  Vaatii kirjautumisen

 • Lääkärilehden arkisto

  Tietokannasta voit hakea Lääkärilehden artikkelit vuodesta 1992 lähtien.

  Vaatii kirjautumisen

 • Lääkäriliiton kuvapankki

  Kaikille avoin kuvapankki löytyy täältä.

  Vaatii kirjautumisen

 • Lausunnot ja kannanotot

  Tälle sivulle on koottu Lääkäriliiton lausuntoja viranomaisille ja muille yhteistyötahoille. Sivulta löytyvät myös liiton kannanotot. 

 • Termit ja käännökset

  Kansainvälinen liikkuvuus on kasvattanut tarvetta lääkärin työhön liittyvien termien käännöksistä. Tälle sivulle on koottu erikoisalojen käännökset ruotsiksi ja englanniksi sekä Lääkäriliiton työryhmän tekemä luettelo lääkärin virkanimekkeistä. 

 • Lääkäriliiton arvot ja tehtävät

  Yhdistämme lääkärit ammattikuntana ja kehitämme sekä ylläpidämme lääkärien yhteisiä ammatillisia arvoja. Arvoilla on vankka historiallinen, kansainvälisesti hyväksytty pohja. Lääkärin perusarvot ovat samalla Lääkäriliiton perusarvoja.

 • Lääkärien ja toimittajien tiedotussuositus

  Tiedotussuosituksen tarkoituksena on sopia tiedottamisen pelisäännöistä journalistien ja lääkärien kesken eri tilanteissa. Suosituksen ovat hyväksyneet Suomen Lääkäriliitto ja Suomen Journalistiliitto.