Ota supernavigaatio käyttöön!

Verkkosivujen supernavigaatio tuo liiton verkkopalvelut helposti yhteen näkymään.

Supernavigaation avulla liiton jäsen pääsee yhdellä kännykän näkymällä kootusti ja helposti eri verkkopalveluihin: Lääkäriliittoon, Lääkärilehteen, Fimnetiin, palveluihin ja Kollegaan. Palvelu toimii myös tietokoneella ja tabletilla.

Palvelu oli koekäytössä alkusyksynä. Palaute oli myönteistä, joten käyttö jatkuu.

Ota pallo haltuun! Näin pääset palveluun:

1. Mene Lääkäriliiton, Lääkärilehden tai Fimnetin verkkosivulle.
2. Kirjaudu sisään Fimnet-tunnuksillasi.
3. Löydät supernavigaation symbolin (vihreä pallo) ruudun oikeasta alakulmasta. Pallokuviossa näkyy käyttäjän nimikirjaimet.

Pallosta avautuu klikkaamalla näkymä, josta löydät yhdellä vilkaisulla kaikkien palveluiden päänavigaation, omat tiedot, hakukentän sekä ajankohtaiset uutiset liitosta ja lehdestä. Navigaatio sulkeutuu vasemman yläkulman rastista.