Vielä ehdit vastata Koulutuspaikkakyselyyn

Erikoistuva lääkäri, kerrothan meille koulutuspaikastasi 24.11. mennessä. Vastauksesi tarjoavat tärkeää tietoa lääkärien ammatillisen jatkokoulutuksen tilasta sekä työoloista.

Koulutuspaikkakysely on Nuorten Lääkärien yhdistyksen ja Lääkäriliiton yhteistyössä toteuttama suomalaisten lääkäreiden koulutusolosuhteita kartoittava tutkimus. Sen tavoitteena on saada nuorten lääkärien ääni kuuluviin.

Henkilökohtaisen vastauslinkkisi löydät Lääkäriliiton Tietoni-palvelun mukaisesta sähköpostiosoitteestasi. Voit täyttää kyselyn myös yleisen vastauslinkin kautta. Vastausaikaa on 24.11.2021 saakka.

Toivomme ensisijaisesti vastauksia henkilökohtaisten linkkien kautta, mutta myös avoimen linkin kautta saapuvat vastaukset ovat tervetulleita.