Verokoulutustilaisuus ma 18.3. klo 15-19

Vuosittainen verokoulutustilaisuus yksityislääkäreille tulee taas. Koulutustilaisuus järjestetään Lääkäritalon remontin takia Sokos Hotel Presidentissä osoitteessa Eteläinen Rautatiekatu 4.

Tilaisuudessa opastetaan täyttämään veroilmoitus sekä käsitellään niin ammatinharjoittajan kuin osakeyhtiönkin verotusta. Tule kuulemaan verotuksessa tapahtuvista muutoksista!

15.00 Avaus, Jäsenpalvelut -toimialan johtaja Anu Mustakari

15.05 Ajankohtaista arvonlisäverovelvollisuudesta terveydenhuollon näkökulmasta, Verohallinnon uusi ohje oikeustapausten valossa, Johtava veroasiantuntija Kati Tamminen, Verohallinto

15.30 Keskustelua alv-asioista

15.50 Tauko

16.00 Ammatinharjoittajan elinkeinotoiminnan veroilmoitus - miten täytän veroilmoituksen oikein
Johtava veroasiantuntija Nikke Jokitie, Sisä-Suomen verotoimisto

17.30 Tauko

17.45 Tietoisku: Mikä verotusmenettelyssä muuttuu
Johtava veroasiantuntija Nikke Jokitie, Sisä-Suomen verotoimisto

18.00 Lääkärin osakeyhtiö: Mitä verotuksessa tulee huomioida, Lakiasiainjohtaja Vesa Korpela, Veronmaksajien keskusliitto

18.45 Keskustelua

19.00 Päätössanat

Koulutusta voi seurata suorana verkossa sekä tilaisuuden jälkeen tallenteena kirjautumalla verkkotallenteet-sivulle Fimnet-tunnuksilla.

Keskusteluosioon voi toimittaa etukäteen kysymyksiä: kati.lehtonen@laakariliitto.fi

Jäsenpalveluna tilaisuus on maksuton. Ilmoitathan osallistumisestasi etukäteen 3.3.2019 mennessä täältä.

Lääkärin veroilmoitusopas julkaistaan Lääkärilehden liitteenä maaliskuun alkupuolella.

Tervetuloa!