Verokoulutusta jäsenille 13.3.2017

Lääkäriliitto järjestää verokoulutustilaisuuden maanantaina 13.3. klo 15.30 eteenpäin. Tilaisuus on suunnattu erityisesti yksityislääkäreille.

Katso suora lähetys tästä: http://prospectumlive.com/event/laakariliitto_20170313

Verokoulutus järjestetään Lääkäritalossa (Mäkelänkatu 2, Helsinki, 8 krs. auditorio). Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Lääkäriliiton lakimies Kati Lehtonen.

Voit seurata koulutusta suorana verkkolähetyksenä ja katsoa tallenteen myöhemmin verkkotallenteet -osiossa (kirjautuminen Fimnet-tunnuksilla).

15.30 Kahvi, paikalla Veronmaksajien keskusliiton edustaja

16.00 Avaus
Johtaja Johanna Rellman, Lääkäriliiton jäsenpalvelut

16.05 Ammatinharjoittajan elinkeinotoiminnan veroilmoitus – Miten täytän veroilmoituksen oikein
Johtava veroasiantuntija Nikke Jokitie, Sisä-Suomen verotoimisto

17.30 Tauko

17.45 Tietoisku: Mikä verotusmenettelyssä muuttuu 2017
Johtava veroasiantuntija Nikke Jokitie, Sisä-Suomen verotoimisto

18.00 Lääkärin osakeyhtiö: Mitä verotuksessa tulee huomioida
Lakiasianjohtaja Vesa Korpela, Veronmaksajien keskusliitto

18.45 Keskustelua

Keskusteluosioon voi toimittaa etukäteen kysymyksiä: kati.lehtonen@laakariliitto.fi

Jäsenpalveluna tilaisuus on maksuton. Ilmoitathan osallistumisestasi etukäteen 8.3. mennessä www.laakariliitto.fi/verokoulutus2017

Lääkärin veroilmoitusopas julkaistaan Lääkärilehden numerossa 10/2017 (ilm. 10.3.) liitteenä.