Verokoulutusta jäsenille ma 12.3.

Toiminnot

Lääkäriliitto järjestää perinteisen verokoulutustilaisuuden ma 12.3. klo 15.30 eteenpäin. Tilaisuus on suunnattu erityisesti yksityislääkäreille. Koulutusta voi seurata myös suorana verkkolähetyksenä.

Verokoulutus järjestetään Lääkäritalossa (Mäkelänkatu 2, Helsinki, 8 krs. auditorio). Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Lääkäriliiton lakimies Kati Lehtonen.

Voit seurata koulutusta suorana verkkolähetyksenä ja katsoa tallenteen myöhemmin verkkotallenteet -osiossa (kirjautuminen Fimnet-tunnuksilla).

15.30 Kahvi, paikalla Veronmaksajien keskusliiton edustaja

16.00 Avaus: Kati Myllymäki, Lääkäriliiton toiminnanjohtaja

16.05 Ammatinharjoittajan elinkeinotoiminnan veroilmoitus – Miten täytän veroilmoituksen oikein
Johtava veroasiantuntija Nikke Jokitie, Sisä-Suomen verotoimisto

17.30 Tauko

17.45 Tietoisku: Mikä verotusmenettelyssä muuttuu 2018
Johtava veroasiantuntija Nikke Jokitie, Sisä-Suomen verotoimisto

18.00 Lääkärin osakeyhtiö: Mitä verotuksessa tulee huomioida
Lakiasianjohtaja Vesa Korpela, Veronmaksajien keskusliitto

18.45 Keskustelua

Keskusteluosioon voi toimittaa etukäteen kysymyksiä: kati.lehtonen@laakariliitto.fi

Jäsenpalveluna tilaisuus on maksuton. Ilmoitathan osallistumisestasi etukäteen 7.3. mennessä tästä

Lääkärin veroilmoitusopas julkaistaan Lääkärilehden liitteenä 9.3.