Verokoulutusta jäsenille ma 12.3.

Lääkäriliitto järjestää perinteisen verokoulutustilaisuuden ma 12.3. klo 15.30 eteenpäin. Tilaisuus on suunnattu erityisesti yksityislääkäreille. Koulutusta voi seurata myös suorana verkkolähetyksenä.

Verokoulutus järjestetään Lääkäritalossa (Mäkelänkatu 2, Helsinki, 8 krs. auditorio). Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Lääkäriliiton lakimies Kati Lehtonen.

Voit seurata koulutusta suorana verkkolähetyksenä ja katsoa tallenteen myöhemmin verkkotallenteet -osiossa (kirjautuminen Fimnet-tunnuksilla).

15.30 Kahvi, paikalla Veronmaksajien keskusliiton edustaja

16.00 Avaus: Kati Myllymäki, Lääkäriliiton toiminnanjohtaja

16.05 Ammatinharjoittajan elinkeinotoiminnan veroilmoitus – Miten täytän veroilmoituksen oikein
Johtava veroasiantuntija Nikke Jokitie, Sisä-Suomen verotoimisto

17.30 Tauko

17.45 Tietoisku: Mikä verotusmenettelyssä muuttuu 2018
Johtava veroasiantuntija Nikke Jokitie, Sisä-Suomen verotoimisto

18.00 Lääkärin osakeyhtiö: Mitä verotuksessa tulee huomioida
Lakiasianjohtaja Vesa Korpela, Veronmaksajien keskusliitto

18.45 Keskustelua

Keskusteluosioon voi toimittaa etukäteen kysymyksiä: kati.lehtonen@laakariliitto.fi

Jäsenpalveluna tilaisuus on maksuton. Ilmoitathan osallistumisestasi etukäteen 7.3. mennessä tästä

Lääkärin veroilmoitusopas julkaistaan Lääkärilehden liitteenä 9.3.