Uutisia ja näkemyksiä SuomiAreenalta

Verkkosivusto laakarilehti.fi päivittyy uutisilla läpi kesän. Erityisen huomion kohde on Porin SuomiAreena -tapahtuma 11.7. alkavalla viikolla.

Kevätkauden viimeinen painettu Lääkärilehti ilmestyy 17.6. Juhannusviikon keskiviikkona ilmestyy lisäksi uutiskirje, jossa kerromme muun muassa soten rahoitusratkaisun valmisteluista, joista on määrä tulla julkisuuteen uutta tietoa 17.6.

Lääkäriliitto on monin tavoin läsnä kesän merkittävimmässä yhteiskunnallisten vaikuttajien kokoontumisessa Porin SuomiAreenalla. Lääkärilehden toimittaja raportoi tapahtumasta verkkosivuillamme ja niin lehden kuin Lääkäriliiton some-kanavilla.

Kesätauon jälkeen painettu Lääkärilehti alkaa ilmestyä perjantaista 12.8. alkaen.

Hienoa kesää!

Hannu Ollikainen