Työolot ja terveys -tutkimus käynnissä

Lääkäriliitolla on käynnissä Lääkärin työolot ja terveys 2019 -seurantatutkimus. Vastaathan, jos sait kutsun tutkimukseen!

Keräämme tietoja sekä sähköisesti että paperisella lomakkeella. Tutkimus lähetetään lähes joka toiselle Suomessa toimivalle lääkärille. Osa kohdejoukkoon kuuluvista on ollut mukana seurannassa vuodesta 2006 lähtien.

Tutkimusta tehdään yhdessä Helsingin yliopiston sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa. Uusina aiheina kartoitamme mm. lääkärien kokemaa syrjintää ja työstä palautumista.

Lääkärin työolot ja terveys -tutkimus on Lääkäriliiton tärkein tietolähde työolosuhteiden kehittämistä ja hyvinvoinnin edistämistä koskevassa vaikuttamistyössä. Tutkimuksessa pyydetään myös avoimella kysymyksellä ideoita työhyvinvoinnin edistämiseksi.

Oletko sinä saanut tutkimuskutsun sähköpostiisi? Se voi löytyä myös roskapostin joukosta, joten olethan tarkkana. Oman sähköpostiosoitteesi voit tarkistaa ja päivittää Tietoni.fi palvelussa (www.laakariliitto.fi/tietoni), jonne kirjaudutaan Fimnet-tunnuksilla.