Tuula Rajaniemi mukaan neuvotteluryhmään

LL Tuula Rajaniemi on nimitetty Lääkäriliiton neuvotteluryhmään uuden lääkärisopimuksen neuvotteluihin. Rajaniemi on edunvalvontajaoksen puheenjohtaja ja liiton hallituksen jäsen.

Lääkäriliiton hallitus päätti tänään kokouksessaan edustajansa nimittämisestä virkaehtosopimusneuvotteluihin. Liiton neuvotteluryhmää vetää neuvottelujohtaja Laura Lindholm.

Hallitus keskusteli kokouksessaan myös käynnistyneen sopimuskierroksen neuvottelutavoitteista.

Alakohtaiset neuvottelut keskitetyn tuloratkaisun syntymiseksi ovat parhaillaan käynnissä. Kunta-alan lääkärisopimuksen lisäksi syys-lokakuussa neuvotellaan myös valtiosektorin ja yliopistojen palvelussuhde-ehdoista.

Takaraja kunta-alan alakohtaisille sopimuksille on 24.10. Hallitus päätti myös tarvittaessa kutsua valtuuskunnan ylimääräiseen kokoukseen 24.10. neuvottelutuloksen hyväksymistä varten.