Tutustu kurssiohjelmaan ja ilmoittaudu Lääkäripäiville

Suomen suurin lääkärien täydennyskoulutustapahtuma järjestetään 25.–27.1.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Osallistua voi paikan päällä tai etänä.

Lääkäripäivien kurssiohjelma on nyt julkaistu tapahtuman verkkosivuilla ja ilmoittautuminen on alkanut. Tammikuun lopussa järjestettävän kolmipäiväisen tapahtuman teemana on Vaikeuksista voimaa. Teeman kautta pohditaan monitasoisesti sekä sodanaikaista että sote-uudistuksen ja pandemian jälkeistä aikaa.

Lääkäripäiville voi osallistua sekä paikan päällä että etänä. Kurssiohjelmasta löytyy niin kasvokkaisia kursseja, pienryhmäkursseja kuin paikasta riippumattomia etäkursseja. Osa kursseista tulee saataville myös tallenteina, joita voi katsoa jälkikäteen.

Tapahtuman pääpaikka on Helsingin Messukeskus. Osa pienryhmäkursseista järjestetään Kolmiosairaalassa ja Töölön sairaalassa.

Ilmoittaudu tapahtumaan Lääkäripäivien verkkosivuilla ja tutustu samalla kurssiohjelmaan. Samalla voit ladata itsellesi tulostettavan ennakko-ohjelman. Mielenkiintoisten artikkelien kautta voit lisäksi perehtyä jo etukäteen kurssien taustoihin.

lääkäripäivät.fi

Takaisin