Tule seuraamaan Laatupalkintofinaalia 29. syyskuuta

Laatupalkinnon saajan valinta on tänä vuonna ensimmäistä kertaa kaksivaiheinen. Hakuajan päätyttyä kesäkuussa Lääkäriliiton laatuneuvosto arvioi hakemukset ja valitsi parhaat ehdokkaat loppukilpailuun, joka pidetään torstaina 29.9.2016 klo 12 – 16 Lääkäritalossa Helsingissä.

Lääkäriliiton laatupalkinto myönnetään lääkäriryhmälle, lääkärin johtamalle moniammatilliselle ryhmälle tai yksittäiselle lääkärille toiminnan tuloksellisesta kehittämisestä http://www.laakariliitto.fi/edunvalvonta-tyoelama/laatupalkinto/

Tilaisuudessa finalistit esittelevät kehittämishankkeensa keskeiset tulokset. Finalistit ovat HYKS:n urogynekologinen yksikkö, Lempäälän terveyskeskus ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin neurologian yksikkö. Finalistit esiteltiin 12.8.2016 ilmestyneessä Lääkärilehdessä.

Tilaisuudessa kuullaan myös kolme terveydenhuollon laatuun liittyvää puheenvuoroa. Lopuksi julkistetaan Laatupalkinnon 2016 saaja.

Laatupalkinnon myöntämisestä päättää Lääkäriliiton laatuneuvosto, jossa ovat Lääkäriliiton lisäksi edustettuina Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, Finska Läkaresällskapet ja Lääkäripalveluyritykset ry.

Tilaisuuteen voit ilmoittautua viimeistään 21.9. osoitteessa www.laakariliitto.fi/laatupalkintofinaali2016