Tilaa Sarpanevan juhlakello S.U.F Lääkäri

Kelloseppä Stepan Sarpaneva on suunnitellut Lääkäriliiton jäsenille käsin kootun rannekellon: ”S.U.F Lääkäri”. Kelloa valmistetaan ainoastaan tilauksesta, numeroituina kappaleina.

Rannekellossa on sveitsiläinen mekaaninen SOPROD A10 automaattikoneisto, safiirilasi molemmin puolin ja sen kuoret ovat ruostumatonta terästä. Kellotaulu on maalattua messinkiä. Valmistusnumero ja liiton logo kaiverretaan kellon taakse.

Kellon omakustannushinta on 1 100 euroa. Hintaan sisältyy ruskea tai musta nahkaranneke. Metallirannekkeen lisäkustannus on 150 euroa. Kello toimitetaan suomalaisessa puurasiassa.

Tilaus tulee tehdä juhlavuoden 2010 loppuun mennessä, minkä jälkeen sarja suljetaan. Tilauksen yhteydessä voi esittää toiveita kellon numerosta. Varausmaksu on 100 euroa. Kellot valmistuvat viimeistään vuoden 2011 alkupuoliskolla.

Lisätietoja kellosta Lääkäriliiton kotisivuilla osoitteessa: http://www.fimnet.fi/cl/sll/jasenpalvelut/tuotteet.html

Varaukset ja tiedustelut: Eeva-Maija Tallgren, eeva-maija.tallgren@fimnet.fi, puh. 09 – 393 0743