Tilaa jäsenkalenteri 2011 Tietoni-palvelusta

Jos haluat Lääkäriliiton maksuttoman jäsenkalenterin 2011, tilaa se Tietoni-verkkopalvelusta viimeistään 31.10. Löydät tilauslomakkeen klikkaamalla www.laakariliitto.fi -sivuilla olevaa ”Tietoni – tarkista ja päivitä” -banneria. Lomake avautuu FiMnet-tunnuksilla. Kalenteri lähetetään tilaajille Lääkärilehden välissä viikolla 45.

Lääkärikalenteri sisältää allakkaosan lisäksi tietoja lääkärien palkkauksesta ja koulutuksesta sekä liiton jäseneduista ja palveluista. Siitä löytyvät myös luottamuslääkärien samoin kuin keskeisten lääkärijärjestöjen ja sairaanhoitopiirien yhteystiedot.

Aiempina vuosina kalenteri tuli Lääkärilehden liitteenä kaikille jäsenille ja lääketieteen opiskelijoille. Nyt sen saa vain erikseen tilaamalla.

Tietoni-lomakkeella voit samalla päivittää työpaikka- ja yhteystietosi liiton jäsenrekisteriin.