Terveysfoorumi 2018: Priorisoinnilla yhdenvertaisuutta uuteen soteen

Terveydenhuollon valintoja pohtivien terveysfoorumien sarja jatkuu. Seuraava tilaisuus pidetään 19. huhtikuuta.

Terveysfoorumin 2018 tavoitteena on syventää keskustelua siitä, miten priorisoinnilla voidaan tukea yhdenvertaisuutta.

Aika: 19.4.2018 klo 9.00 – 15.00
Paikka: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Ruskeasuo, Mannerheimintie 166, Helsinki

Merkitse kalenteriisi! Lopullinen ohjelma julkaistaan ja ilmoittautumislinkki avataan helmikuussa 2018.

Aihetta käsitellään kiinnostavien alustusten ja monipuolisten keskustelujen avulla eri näkökulmista.

• Mitä yhdenvertaisuudella tarkoitetaan?
• Miten sitä voidaan edistää?
• Miten priorisoinnilla voidaan käytännössä tukea yhdenvertaisuutta eri väestö- ja potilasryhmien välillä?
• Miten priorisoinnilla voidaan tukea ammattilaisen arkea?

Toivomme tilaisuuteen mukaan sosiaali- ja terveydenhuollon päätöksentekijöitä valtionhallinnosta, maakunnista ja kunnista, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä aiheesta kiinnostuneita kansalaisia. Osallistuminen on maksuton, lounas omakustanteinen.

Tilaisuuden järjestävät Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, FIMEA, Kansaneläkelaitos, sosiaali- ja terveysministeriö, Suomen Kuntaliitto, Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, Suomen Hammaslääkäriliitto ja Suomen Lääkäriliitto.