Terveysfoorumi 19.4. – ilmoittaudu mukaan!

Terveydenhuollon valintoja pohtivien terveysfoorumien sarja jatkuu. Terveysfoorumin 2018 tavoitteena on syventää keskustelua siitä, miten priorisoinnilla voidaan tukea yhdenvertaisuutta.

Terveysfoorumi 2018: Priorisoinnilla yhdenvertaisuutta uuteen soteen

Aika: 19.4.2018 klo 9.00 – 15.00

Paikka: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Ruskeasuo, Mannerheimintie 166, Helsinki

Aihetta käsitellään kiinnostavien alustusten ja monipuolisten keskustelujen avulla eri näkökulmista.

• Mitä yhdenvertaisuudella tarkoitetaan?
  • Miten sitä voidaan edistää?
  • Miten priorisoinnilla voidaan käytännössä tukea yhdenvertaisuutta eri väestö- ja potilasryhmien välillä?
  • Miten priorisoinnilla voidaan tukea ammattilaisen arkea?

Kohderyhmä:

Sosiaali- ja terveydenhuollon päätöksentekijät valtionhallinnossa, maakunnissa ja kunnissa, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset sekä aiheesta kiinnostuneet kansalaiset.

Hinta:

Osallistuminen on maksuton, lounas omakustanteinen.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan

Järjestäjät:

Tilaisuuden järjestävät Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, FIMEA, Kansaneläkelaitos, Sosiaali- ja terveysministeriö, Suomen Kuntaliitto, Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, Suomen Hammaslääkäriliitto, Suomen Lääkäriliitto.

Lisätietoa THL:n sivuilla