Terveysfoorumi 14.4.2021

Terveysfoorumissa jatketaan keskustelua terveydenhuollon priorisoinnista erityisesti koronapandemian aikana saatujen kokemusten valossa.

Korona tuli, levisi ja on keskuudessamme. Kamppailua tilanteen hallitsemiseksi käydään edelleen, mutta joko pystymme sanomaan, mikä voitti ja mikä hävisi: tutkimusnäyttö, teoria, arvot, kansan hyvinvointi vai poliittinen tahtotila?

Asiantuntijat pohtivat, mitä hintaa maksoimme ja maksamme epidemian hallinnasta, miten on käynyt muulle terveydenhuollolle ja millainen hoitovelka on kertynyt.

Muun muassa näistä teemoista keskustellaan vuoden 2021 Terveysfoorumissa, jonka esitykset lähetetään verkkoseminaarina Kelasta 14.4. klo 9–14. Liity joukkoon kuulemaan mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja!

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Järjestäjät: Kansaneläkelaitos, Kuntaliitto, Lääkäriliitto, Duodecim, sosiaali- ja terveysministeriö, Hammaslääkäriliitto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos