Terveydenhuollon hyvät ja huonot uutiset SuomiAreenalla

Toiminnot

Lääkäriliitto osallistuu jälleen tänä kesänä Porin SuomiAreenaan omalla, mielenkiintoisella keskustelutilaisuudella.

Terveydenhuollon hyvät ja huonot uutiset on Lääkäriliiton, CGI:n, Doctagonin ja Yksi elämä –hankkeen yhteinen tunnin debatti. Tilaisuudessa puhutaan mm. roboteista ja sotesta. Mukana keskustelussa ovat mm. Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, Lääkäriliiton puheenjohtaja Marjo Parkkila-Harju ja Sydänliiton pääsihteeri Tuija Brax. Juontajana on tv:stä tuttu Kirsi Heikel.

Keskustelutilaisuus on keskiviikkona 18.7. klo 13-14 Antinkadun lavalla (Antinkatu 5). Kaikki jäsenemme ovat tervetulleita kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun kesäisessä Porissa!

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma. Viime kesänä SuomiAreenassa oli 74 000 kävijää. Lisätietoa: suomiareena.fi