Tervetuloa Lääkäri 2018 -tapahtumaan!

Lääkäri 2018 -tapahtuma järjestetään 10.-12. tammikuuta Helsingin Messukeskuksessa. Ohjelma tarjoaa kiinnostavia näkökulmia muutokseen.

Sote-uudistus käydään läpi huolella. Teemoja ovat muun muassa lainsäädännön sotelle asettamat puitteet, suurten terveyspalveluyritysten rooli ja uusi sote-keskus, joka on koko järjestelmän kivijalka.

Monet lääkärit hakevat muutosta omaan työhönsä ryhtymällä yrittäjäksi. Lääkäri 2018 selvittää mikä on pienten palveluntarjoajien osa jatkossa.

Myös suurten kansansairauksien hoitokäytännöt muuttuvat. Lääkäri 2018 käy läpi muun muassa selkäkivun, nivelsairaudet, erilaiset vatsavaivat, sydäninfarktit ja vanhusten akuutit hoidot.

Lääkärit kohtaavat jatkuvasti työssään uudenlaisia tilanteita. Lääkäri 2018 selvittää mikä on paperittoman äidin ja lapsen terveydenhoidon tilanne Suomessa. Opastusta on luvassa myös toiminnallisten häiriöiden hoitoon.

Lisätietoa: lääkäripäivät.fi

Pysy kartalla tapahtumasovelluksen avulla!

Älypuhelimiin voi ladata uuden tapahtumasovelluksen, joka kertoo Lääkäri 2018:n tärkeimmät tiedot reaaliajassa. Lääkäri 2018 -sovelluksen voit ladata laitteesi sovelluskaupasta (IOS, Android, Windows). Vaihtoehtoisesti voit ottaa kuvan tapahtumasovelluksen QR-koodista, jonka löydät muun muassa pääsylipustasi. Sovellus löytyy myös osoitteesta m.eventos.fi/laakari2018.

Takaisin