Tekstitavoitteita esillä neuvotteluissa

Neuvottelu Lääkärisopimuksesta jatkuu. Lääkäriliitto on tuonut alakohtaisissa neuvotteluissa Kuntatyönantajat KT:n kanssa esille omia tavoitteitaan.

Tänään keskiviikkoiltana edunvalvontajaos kokoontuu myös käsittelemään tarkemmin neuvottelutavoitteita ja tilannetta.

Sopimusneuvotteluissa keskustelua käydään myös Lääkärisopimuksen kustannuslaskelmista.

– Neuvottelut KT:n kanssa jatkuvat ja niitä on käyty rakentavassa hengessä, Lääkäriliiton neuvottelujohtaja Laura Lindholm kertoo.

Viime viikolla Lääkärikartelli ja Kuntatyönantajat KT tapasivat ensimmäistä kertaa yhteisessä neuvottelupöydässä. Tapaamisen aiheina olivat muun muassa työllisyys- ja kasvusopimuksen reunaehdot ja tulkinnat sekä pääneuvotteluryhmän antamat raamit.

– Tapaamisessa käytiin läpi Lääkärisopimuksen yhteisiä ja liitekohtaisia tavoitteita ja kuultiin myös KT:n tavoitteista. Lisäksi sovittiin neuvotteluaikataulusta ja tarkasteltiin Lääkärisopimuksen kustannuslaskelman tilannetta, Lindholm kertoo.

Takaraja kunta-alan alakohtaisille sopimuksille on 24.10. ja koko keskitetyn ratkaisun syntymisen takaraja on 25.10. kello 16.