Suomen Lääkäriliiton henkilökohtaiset apurahat 2016 haettavina

Lääkäriliiton henkilökohtaiset apurahat ovat haettavina. Hakuaika päättyy 8.4.2016.

Suomen Lääkäriliitto julistaa liiton jäsenten haettavaksi apurahoja vuonna 2016 seuraaviin tarkoituksiin:

1) Lääkärien hyvinvointiin ja kollegiaalisuuteen liittyvään tutkimukseen ja koulutukseen.
2) Kansainvälisiin tehtäviin, erityisesti kehitysmaissa lääkärinä toimimiseen tähtäävään koulutuksen kuluihin (kurssimaksut, matka- ja majoituskustannukset).
3) Lääkärikoulutukseen liittyvään koulutukseen ja tutkimukseen.
4) Potilasturvallisuuden edistämiseen liittyviin tutkimuksiin, hankkeisiin ja koulutukseen, jotka kehittävät toimintaa ja potilasturvallisuutta lääkärin työn näkökulmasta.

Kaikki apurahakohteet esitetään käytettäväksi vuonna 2016 tai 2017 tapahtuvan koulutuksen, tutkimuksen tai toiminnan kuluihin. Apurahoja ei myönnetä taannehtivasti.

Apurahojen hakuaika päättyy pe 8.4.2016.

Hakemukset toimitetaan Lääkäriliittoon sähköpostilla: ulla.anttila@laakariliitto.fi

Vapaamuotoisesta hakemuksesta tulee käydä ilmi
- apurahan käyttötarkoitus
- haettava rahamäärä
- kustannusarvio ja rahoitussuunnitelma
- onko hakija saanut tai hakemassa muualta apurahaa samaan tarkoitukseen
- hakijan tähänastinen, apurahan tarkoitukseen liittyvä toiminta
- tutkimuksesta tutkimussuunnitelma
- suunnitelma koulutuksen/tutkimuksen hyödyntämisestä.

Ohjeita henkilökohtaisten apurahojen hakijoille

Lisätietoja: koulutusasiantuntija Ulla Anttila, puh (09) 3930 744, ulla.anttila@laakariliitto.fi