Sähköinen uutiskirje jäsenille kerran kuussa

Toiminnot

Lääkäriliitto on alkanut lähettää sähköisiä uutiskirjeitä kaikille jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa liiton jäsenrekisteriin.

Uutiskirjeen tavoitteena on tiedottaa lyhyesti ja tiiviisti liiton ajankohtaisista asioista. Uutiskirjeen uutiset pohjautuvat suurelta osin liiton verkkosivuilla julkaistaviin tiedotteisiin ja jäsenuutisiin, joihin uutiskirjeessä on linkit.

Uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti kerran kuukaudessa kesätaukoa lukuun ottamatta. Ensimmäinen uutiskirje lähetettiin marraskuussa ja toinen tänään 16. joulukuuta. Seuraava lähetetään viikolla 4. Palautetta voit lähettää osoitteeseen viestinta@laakariliitto.fi.

Muista päivittää tietosi!

Jos et ole saanut uutiskirjettä, sähköpostiosoitteesi todennäköisesti puuttuu jäsenrekisteristä tai se on virheellinen. Käythän päivittämässä sähköpostiosoitteesi Tietoni-palvelussa osoitteessa www.laakariliitto.fi/tietoni (sisään kirjautuminen Fimnet-tunnuksella).