Sähköinen jäsenkortti viimeistään tänään kännykkääsi

Sähköinen jäsenkortti lähetetään tällä viikolla automaattisesti kaikille niille jäsenille, joiden kännykkänumero on tallennettuna Lääkäriliiton jäsenrekisteriin. Tieto jäsenkortista on lähetetty kännykkään tekstiviestinä, jossa on ohjeet miten kortti tallennetaan kännykkään.

Yksityiskohtaisemmat ohjeet jäsenkortin tallentamisesta kännykkään löytyvät Lääkäriliiton verkkosivuilta osoitteessa www.laakariliitto.fi olevasta linkistä.

Mikäli et ole vastaanottanut tekstiviestiä, käy tarkistamassa Tietoni-palvelusta, että kännykkänumerosi on tallennettuna jäsenrekisteriin. Samalla voit tilata kortin kohdassa ”Sähköisen jäsenkortin tilaus”, jossa klikataan painiketta ”Lähetä sähköisen jäsenkortin tilaus matkapuhelimeen”.

Voit myös helposti tilata uuden jäsenkortin Tietoni-palvelusta milloin tahansa, jos esimerkiksi vaihdat tai kadotat kännykkäsi.

Jos kännykkäsi ei tue sähköistä jäsenkorttia, sinulla ei ole kännykkää tai jostakin muusta syystä haluat vielä muovisen jäsenkortin, sen tilaaminen on yhä edelleen mahdollista. Tilaus tapahtuu Tietoni-palvelussa kohdassa ”Tilattavat jäsentuotteet”. ”Muokkaa tuotetilauksia” -painikkeen takaa avautuu lomake, jossa rastitetaan kohta ”Muovinen jäsenkortti 2011” ja painetaan ”Tallenna muutokset”. Tietoni-palveluun pääsee Lääkäriliiton etusivulla osoitteessa www.laakariliitto.fi olevasta bannerista.

Jäsenkortin lataamisesta menee dataliikennemaksu, joka vaihtelee operaattorin ja liittymän mukaan. Keskimäärin se maksaa alle euron/latauskerta.

Sähköinen jäsenkortti on voimassa vuoden kerrallaan, ja uusi kortti lähetetään aina maaliskuussa automaattisesti.

Jos sinulla on ongelmia jäsenkortin tallentamisessa kännykkään, ota yhteyttä palveluntuottajaan Intellipocket Oy:hyn sähköpostitse osoitteessa tuki@intellipocket.com.

Takaisin