Robotti korvaa lääkärin – hyvä vai huono uutinen?

Toiminnot

Lääkäriliitto osallistuu jälleen tänä kesänä Porin SuomiAreenaan omalla, mielenkiintoisella keskustelutilaisuudella.

Terveydenhuollon hyvät ja huonot uutiset on Lääkäriliiton, CGI:n, Doctagonin ja Yksi elämä –hankkeen yhteinen tunnin debatti, jossa esitetään kolme terveydenhuoltoon kuuluvaa väittämää.

Tilaisuudessa puhutaan roboteista, sotesta ja pisteytyksestä. Mukana keskustelussa on muun muassa Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, Lääkäriliiton puheenjohtaja Marjo Parkkila-Harju sekä Vihreiden entinen ministeri, Sydänliiton pääsihteeri Tuija Brax.

Keskustelutilaisuus on keskiviikkona 18.7. klo 13-14 Antinkadun lavalla (Antinkatu 5). Kaikki jäsenemme ovat tervetulleita kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun kesäisessä Porissa!

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma. Viime kesänä SuomiAreenassa oli 74 000 kävijää. Lisätietoa: suomiareena.fi