Ratkaisijat palveluksessanne

Milloin ja miten voin liittyä Lääkäriliittoon? Saako jäsenmaksusta alennusta? Miten toimin, kun jään esim. eläkkeelle tai vanhempainvapaalle? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa Lääkäriliiton Ratkaisijat-tiimi.

Lääkäriliitossa käynnistettiin viime keväänä palvelutoiminnan kehittämiseen liittyvä projekti, jonka lopputuloksena taloon syntyi uusi tiimi, Ratkaisijat. Uudessa tiimissä jäseniä palvelee kuusi liiton työntekijää. Tiimillä on käytössä uusi puhelin- ja sähköpostijärjestelmä, joka helpottaa käytännön työtä.

Ratkaisijat ratkovat mm. seuraavia asioita:

* Jäsenyydet

* Jäsenedut ja -tuotteet (esim. leimasimet, kalenterit, jäsenkortti, Lääkärilehti ja vakuutukset)

* Jäsenmaksut ja -alennukset

* Lääkäritalon tila- ja majoitusvaraukset

* PuhTi eli eReseptipalkkioiden tilitysjärjestelmä

Ratkaisijat tavoitat arkisin klo 8:00 – 16:00 välisenä aikana sähköpostitse laakariliitto@laakariliitto.fi tai puhelinnumerosta 09 393 091.