PuhTi-palvelun järjestelmävirhe viivästyttää palkkiotilityksiä

Toiminnot

PuhTi-palvelussa on havaittu järjestelmävirhe, jonka takia osa vuosien 2010–2012 puhelinreseptipalkkioista on jäänyt tilittämättä. Virhe on ollut järjestelmän viitteenmuodostuksessa. Virhe on koskenut kolmessatoista Yliopiston Apteekin toimipisteessä puhelinreseptejä antaneita eläinlääkäreitä

Järjestelmän viitevirhe on korjattu, ja palkkiot on tilitetty joulukuun PuhTi-tilityksen yhteydessä. Palkkioiden saaminen ei vaadi käyttäjiltä toimenpiteitä. Pahoittelemme virheestä aiheutunutta haittaa.

Tilitysten nopeuttamiseksi omat yhteys- ja tilitiedot PuhTi-palvelussa on tärkeä pitää ajan tasalla. Lääkäriliiton jäsenet voivat päivittää tietonsa Tietoni-palvelussa: www.laakariliitto.fi/tietoni.

PuhTi on lääkärien, hammaslääkärien ja eläinlääkärien puhelinreseptipalkkioiden tilitysten seurantajärjestelmä. PuhTi-palvelua ylläpitää Suomen Lääkäriliiton koulutus- ja tietopalveluyhtiö Lääkärikompassi.

Lisätietoja: Lääkärikompassin atk-suunnittelija Markku Viitamäki puh. 09 393 0720, koulutussihteeri Taina Salminen puh. 09 393 0805 ja Lääkäriliiton jäsenpalvelupäällikkö Anu Mustakari puh. 09 393 0823 sekä sähköpostitse asiakaspalvelu@fimnet.fi.