Päivitäthän tietosi matrikkeliin!

Suomen lääkärit 2017 -matrikkeli julkaistaan toukokuussa 2018. Muistathan päivittää tietosi!

Matrikkelin kyselylomakkeet lähetettiin sähköpostitse tai postitse touko-kesäkuussa. Olethan yhteydessä asiakaspalveluun (matrikkeli2017@laakariliitto.fi), mikäli et saanut lomaketta.

Jos et halua vastata matrikkelikyselyyn, niin julkaisemme ainoastaan lain sallimat minimitiedot (etu- ja sukunimi, syntymäaika ja tutkintotiedot). Julkaisun voi kieltää vastauslomakkeella tai Lääkärimatrikkelin verkkopalvelussa osoitteessa matrikkeli2017@laakariliitto.fi. Palautathan lomakkeen, vaikkei muutoksia olisi tullut edellisen matrikkelin jälkeen.

Lääkärimatrikkeli julkaistaan painetun version lisäksi sähköisenä e-kirjana. Painetun matrikkelin tilanneet saavat samaan hintaan myös matrikkelin e-kirjana. Voit myös tilata vain e-kirjamuotoisen matrikkelin, jolloin hinta on sama kuin molemmat matrikkelit tilattaessa.

Matrikkelin hinnat:

• ennakkotilaus: jäsen 140 €, ei-jäsen 220 €
  • myöhemmät tilaukset: jäsen 190 €, ei-jäsen 220 €

Lisätietoa matrikkelista löydät osoitteesta: www.laakariliitto.fi/matrikkeli