Päivitä tietosi Suomen lääkärit 2022 -matrikkelia varten

Lääkärimatrikkelin tiedonkeruu on alkanut. Jäsenille on lähetetty sähköpostitse kutsu matrikkelin verkkopalveluun päivittämään tietonsa.

Lääkäriliiton jäsenet pääsevät päivittämään tietonsa myös suoraan osoitteessa matrikkeli.laakariliitto.fi.

Tietonsa 25.10.2022 mennessä sähköisesti päivittäneiden kesken arvottiin kolme Oura-älysormusta, voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Päivitäthän tietosi, vaikkei niihin olisi tullut muutoksia edellisen matrikkelin jälkeen. Jos et halua vastata matrikkelikyselyyn, julkaisemme ainoastaan lain sallimat minimitiedot (etu- ja sukunimi, syntymäaika ja tutkintotiedot).

Suomen lääkärit 2022 -matrikkeli julkaistaan toukokuussa 2023. Matrikkelin ennakkotilauksen voit tehdä samalla kun päivität tietosi. Ennakkotilaushinta on edullisempi kuin jälkikäteen tilattuna.

Lue lisää matrikkelista: laakariliitto.fi/matrikkeli.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä matrikkelin asiakaspalveluun.


Päivitä tietosi näin:

Jäsen

Jäsenet päivittävät tietonsa sähköisesti osoitteessa matrikkeli.laakariliitto.fi tai postitse lähetettävällä lomakkeella. Sähköiseen palveluun kirjaudutaan Fimnet-tunnuksilla.

Ei-jäsen:

Ei-jäsenet kirjautuvat verkkopalveluun käyttäjätunnuksella ja salasanalla osoitteessa matrikkeli.laakariliitto.fi. Mikäli ei-jäsen ei ole saanut tunnuksia, hän voi olla yhteydessä matrikkelin toimitukseen matrikkeli2022@laakariliitto.fi.

Takaisin