Opiskelijoiden hyvinvoinnista tutkimus syksyllä

Lääketieteen opiskelijat kutsutaan ensi syksynä mukaan tutkimukseen, joka selvittää opiskelijoiden hyvinvointia ja kokemuksia lääkärinä työskentelystä.

Lääkäriliitto ja Suomen Medisiinariliitto tekevät aiheesta yhteisen kyselyn syyskuussa 2016. Kysely on osa Lääkäriliiton hyvinvoinnin teemavuotta. Sen aiheita ovat perehdytys kesätyöhön ja tehtävissä saatu seniorituki. Kysely kartoittaa myös opiskelijoiden jaksamista ja tulevaisuuden urasuunnitelmia. Lääkäriliitto ja Suomen Medisiinariliitto hyödyntävät tuloksia edunvalvonnassa ja muussa toiminnassa.

Opiskelijat saavat kutsun tutkimukseen sähköpostitse. Varmista jo nyt, että olet mukana tutkimuksessa ja yhteystietosi ovat ajan tasalla osoitteessa www.laakariliitto.fi/tietoni