Opiskelijatutkimus liikkeellä – muista vastata!

Toiminnot

Lääkäriliitto ja Medisiinariliitto selvittävät tänä vuonna lääketieteen opetuksen resursseja ja laatua opiskelijakyselyllä.

Tutkimus sisältää opiskelijoille tuttuja kysymyksiä kesätöiden sujumisesta lääkärin sijaisena tai amanuenssina. Kyselyyn vastaajat voivat myös ehdottaa Vuoden Työpaikka -palkintoa hyvälle kesätyöpaikalle.

Opetuksen laatua ja resursseja tutkittiin edellisen kerran vuonna 2014. Silloin tutkimus kertoi, että opiskelijat toivoivat kolmanneksen pienempiä opetusryhmiä ja enemmistö opiskelijoista halusi lisää potilaiden kohtaamista ja erilaisten toimenpiteiden harjoittelua käytännössä.

Tarkkaile lähipäivinä sähköpostiasi! Tutkimuksen kutsu lähetetään kaikille lääketieteen opiskelijoille Suomessa ja suomalaisille opiskelijoille ulkomailla. Vastanneiden kesken arvotaan iPad.

Lisätietoa: tutkija Piitu Parmanne, piitu.parmanne@laakariliitto.fi