Neuvola 100 vuotta -juhlaseminaari 1.9.2022

Neuvolatoiminta täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Merkkivuoden kunniaksi järjestämme juhlaseminaarin torstaina 1.9.2022 klo 15.00–18.00.

Seminaarissa luodaan katsaus niin neuvolatoiminnan historiaan, nykytilaan kuin tulevaisuuteen. Puheenjohtajana toimii SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n asiantuntijalääkäri Kati Myllymäki. Tilaisuus järjestetään Lääkäritalolla osoitteessa Mäkelänkatu 2, Helsinki.

Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti neuvolatyötä tekeville, ja mukaan mahtuu 40 ensin ilmoittautunutta Lääkäriliiton jäsentä. Seminaaria on mahdollista seurata myös etänä. Etäosallistujien ei tarvitse ilmoittautua, osallistumislinkki päivitetään tapahtuman sivulle lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 25.8.2022 mennessä: www.laakariliitto.fi/neuvola100