Muistathan päivittää tietosi matrikkeliin!

Suomen lääkärit 2017 -matrikkeli julkaistaan toukokuussa 2018. Matrikkelin kyselylomakkeet lähetettiin sähköpostitse ja postitse touko-kesäkuussa. Sähköisesti tiedot voi päivittää 31.12.2017 saakka.

Kysely lähetettiin uudestaan syyskuussa niille, joiden tietoja emme ole vielä saaneet. Olethan yhteydessä asiakaspalveluun (matrikkeli2017@laakariliitto.fi), mikäli et saanut lomaketta.

Sähköisesti tiedot voi päivittää 31.12.2017 asti osoitteessa https://www.laakariliitto.fi/tietoni/. Palautathan myös paperisen kyselylomakkeen viimeistään 31.12.2017.

Jos et halua vastata matrikkelikyselyyn, niin julkaisemme ainoastaan lain sallimat minimitiedot (etu- ja sukunimi, syntymäaika ja tutkintotiedot).

Julkaisun voi kieltää vastauslomakkeella, Lääkärimatrikkelin verkkopalvelussa osoitteessa matrikkeli.laakariliitto.fi tai sähköpostitse osoitteessa matrikkeli2017@laakariliitto.fi

Palautathan lomakkeen, vaikkei muutoksia olisi tullut edellisen matrikkelin jälkeen.

Lääkärimatrikkeli julkaistaan painetun version lisäksi sähköisenä e-kirjana. Painetun matrikkelin tilanneet saavat samaan hintaan myös matrikkelin e-kirjana. Voit myös tilata vain e-kirjamuotoisen matrikkelin, jolloin hinta on sama kuin molemmat matrikkelit tilattaessa.

Lisätietoa matrikkelista löydät osoitteesta: www.laakariliitto.fi/matrikkeli