Minun Lääkäriliittoni – uusi palvelu

Minun Lääkäriliittoni on uusi palvelu jäsenillemme ja muille laakariliitto.fi –sivuston kävijöille. Palvelu mahdollistaa sisältöjen kohdentamisen kahdeksan eri jäsensegmentin perusteella.

Jäsensegmenttejä ovat opiskelijat, opettajat ja tutkijat, uran alkuvaihe, valtio ja hallinto, terveyskeskuslääkärit, yksityissektori, sairaalalääkärit sekä lääkärin työstä poissa olevat.

Palvelu ei vaadi kirjautumista laakariliitto.fi –sivustolle, joten se on kaikkien sivustolla vierailijoiden käytössä. Jäsenen kannattaa kuitenkin kirjautua sivustolle Fimnet-tunnuksilla, jotta kohdennetut sisällöt jäävät pysyvästi voimaan.

Alkuvaiheessa Minun Lääkäriliittoni –sivulle saa kohdennetusti jäsenuutisia, tiedotteita sekä lausuntoja ja kannanottoja uutisvirtaan sekä segmenttikohtaisia tärkeitä linkkejä.

Minun Lääkäriliittoni on ensimmäinen askel personoitujen palvelujen tarjoamiseen jäsenillemme. Uudistus on pohjana tulevaisuuden jatkokehitykselle ja uusien palvelujen suunnittelulle, joilla tähdätään jäsentemme entistä parempaan palveluun. Otamme mielihyvin vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia.