Lääkekompassi – uusi lääkeinformaation kanava

Lääkekompassi on Lääketietokeskuksen kanssa yhteistyössä kehitetty Fimnetin tiedotepalvelu.

Helmi-maaliskuussa toteutetussa Lääkäripaneelissa kerättiin tietoa tyytyväisyydestä liiton toimintaan eri osa-alueilla ja mielipiteitä jäsenpalveluista. Erityistarkastelussa olivat Fimnet-palvelut.

Fimnet-palveluista tärkeimpänä pidettiin tietokantoja, lomakkeita ja sähköpostia. Uusi Lääkekompassi-palvelu oli vielä heikosti jäsenten tiedossa.

Lääkekompassi-tiedotepalvelun avulla voi tiedottaa Fimnetin etusivun uutisvirrassa lääkäreille, eläinlääkäreille, hammaslääkäreille, apteekkareille, proviisoreille ja farmaseuteille sekä yksityisille Apteekkariliiton jäsenapteekeille lääketurvallisuuteen, lääkkeiden saatavuuteen tai korvattavuuteen liittyvistä muutoksista. Myös kirjeposti kotiin on mahdollista. Myöhemmin tänä vuonna on tulossa lisäksi mahdollisuus tilata tiedotteet sähköpostiin.

Palvelu on tehty yhteistyössä Lääketietokeskuksen kanssa.

Lue lisää: http://neula.laakarikompassi.fi/fimnet/laakekompassi/ (vaatii kirjautumisen Fimnet-tunnuksilla)