Lääkäritorilla tavataan!

Lääkäripäivien yhteydessä 8.-10. tammikuuta Messukeskuksessa järjestetään laaja näyttely. Lääkärijärjestöjen yhteinen Lääkäritori sijaitsee näyttelyosastolla 2c41.

Tämän vuoden teemaan liittyen Lääkäritorilla esiintyy trubaduuri, joka punoo yhteen lääkärien ajatuksia kollegiaalisuudesta. Viestiseinälle voit kirjoittaa, mitä ajatuksia sinulle tulee kollegiaalisuudesta mieleen.

Torilla on tavattavissa Lääkäriliiton henkilökuntaa keskusteluja ja kysymyksiä varten. Myös liiton lakimies on paikalla Lääkäritorilla päivittäin kello 9–16.

Osastojen lisäksi näyttelyssä on taidenäyttely, tietoiskuja ja ajankohtaisia debatteja. Näyttely on avoinna keskiviikkona ja torstaina kello 8–17 sekä perjantaina kello 8–16. Näyttelyyn pääsy on maksuton kutsukortilla ja kurssiosallistujille. Tervetuloa!

Lisätietoa: www.laakaripaivat.fi