Lääkärisopimus 2011 allekirjoitetaan 28.2.

Lääkäriliiton valtuuskunta ja Lääkärikartellin hallitus hyväksyivät perjantaina 18.2.2011 neuvottelutuloksen kunnalliseksi lääkärisopimukseksi vuodelle 2011. Se sisältää toukokuussa maksettavan yleiskorotuksen 1,2 %, paikallisen erän ja kertaerän 250 euroa.

Aikaisemmasta tiedotuksesta poiketen paikallisesta erästä erotetaan 0,36 % käytettäväksi keskitetysti. Lääkäriliitto ja KT sopivat huhtikuun puoliväliin mennessä kohdentamisista. Paikallinen erä on siten 0,44 % palkkasummasta. Kannattaa muistaa, että Tehy-pöytäkirjaan perustuva paikallinen erä toteutuessaan korvaa edellä mainitun paikallisen erän. Tehy-erän toteutuminen ratkeaa vasta huhtikuun loppupuolella. Paikallisen erän tarkempi ohjeistaminen voi siksi tapahtua aikaisintaan noin kahden kuukauden kuluttua.

Sopimusten allekirjoitustilaisuus pidetään maanantaina 28.2.2011 kello 14 alkaen.

Lisätietoja: johtaja Markku Kojo, puh. 0400 419 784