Lääkäripäivät tulee taas – raikkaassa uudessa asussa

Lääkäripäivät, lääkärien suurin vuosittainen täydennyskoulutustapahtuma, on saanut uuden modernin ilmeen. Tutustu uuteen ulkoasuun ja vuoden 2024 kurssiotsikoihin Lääkäripäivien verkkosivuilla.

Lääkäripäivien uuden ilmeen pääväreinä ovat ryhdikäs tummansininen ja eloisa turkoosi. Värit muodostavat yhdessä modernin ja dynaamisen, asiantuntijuutta henkivän ilmeen. Logoon on poimittu Lääkäriliiton logosta tuttu muoto, jolloin Lääkäripäivät yhdistyvät myös visuaalisesti Lääkäriliittoon. Logomuotoa käytetään liiton ilmeen tapaan graafisena tehokeinona, mutta kuitenkin tunnistettavasti eri tavalla kuin Lääkäriliiton materiaaleissa.

Vuoden 2024 Lääkäripäivät järjestetään 24.–26.1.2024. Tapahtuma on hybridimuotoinen: voit osallistua tulemalla paikan päälle Messukeskukseen tai seuraamalla kursseja etänä tapahtuma-alustalla. Paikan päällä saat toki etäosallistumista enemmän ohjelmaa, erinomaisia verkostoitumismahdollisuuksia ja elämyksiä. Myös iltajuhla tekee paluun!

Kurssiotsikot on nyt julkaistu Lääkäripäivien verkkosivuilla. Sivuilta löydät myös paljon muuta informaatiota: esimerkiksi etusivun pikkukuvista voit klikata Lääkäripäivien ohjelmaa ja järjestämistä taustoittaviin artikkeleihin. Täydellinen kurssiohjelma julkaistaan 1.12.2023 ja silloin alkaa myös ilmoittautuminen.

Siirry tästä Lääkäripäivien verkkosivuille: lääkäripäivät.fi

Takaisin