Lääkärin etiikka -kirjan julkistuswebinaarin tallenne katsottavissa

Uudistettu Lääkärin etiikka -kirja julkaistiin perjantaina 26.2. lääketieteen ja hammaslääketieteen opiskelijoille suunnatussa webinaarissa. Webinaarin tallenne on nyt Lääkäriliiton jäsenten ja lääketieteen opiskelijoiden katsottavissa.

Webinaarissa kuultiin ajankohtaisia puheenvuoroja teeman ympäriltä liittyen etälääketieteeseen, tekoälyyn, rokotuksiin sekä geenitiedon hyödyntämiseen.

Lääkärin etiikka -kirja sisältää filosofisia asiantuntija-artikkeleita sekä Suomen Lääkäriliiton eettisen neuvottelukunnan kannanottoja. Kirjassa annetaan työkaluja lääkärin päätöksentekoon ja kuvataan eettisesti perusteltuja ratkaisumalleja.

Katso webinaarin tallenne (vaatii Fimnet-kirjautumisen): www.laakariliitto.fi/etiikkawebinaari2021.
Tallenteen pituus on noin 2 h 30 min.

Tutustu uudistettuun Lääkärin etiikka -kirjaan.

Webinaarin ohjelma:

Avaus – Kati Myllymäki