Lääkäriliitto tarjoaa jäsenilleen avoimia kursseja Lääkäripäiviltä

Vuoden 2021 Lääkäripäivät järjestettiin virtuaalisesti verkossa 13.–15.1.2021. Lääkäriliitto tarjoaa nyt kaikille jäsenilleen katsottavaksi kolme ajankohtaista Lääkäripäivien kurssia.

Kurssilla Terve vai sairas sosiaalinen media? käsitellään sosiaalisen median viestintää erityisesti lääketieteen ja lääkärin näkökulmasta. Kurssi Elämän loppu - oma valinta? sisältää ajankohtaista pohdintaa eutanasiasta ja saattohoidosta. Lääkärin toimintakyvyn ja työssä selviytymisen kysymyksiä käsitellään puolestaan kurssilla Tätä työtä ei jaksa tervekään – olisiko työnohjauksesta apua?

Kurssitallenteet ovat katsottavissa Lääkäriliiton verkkosivuilla 31.1.2021 saakka, ja niiden katsominen edellyttää kirjautumista Fimnet-tunnuksilla.

Pääset katsomaan kursseja tästä:

Terve vai sairas sosiaalinen media?

Elämän loppu – oma valinta?

Tätä työtä ei jaksa tervekään – olisiko työnohjauksesta apua?