Lääkäriliitto Tampereen lääkäripäivillä 20.-22.3.

Toiminnot

Lääkäriliiton henkilökuntaa on tavattavissa Tampereen Lääkäripäivillä 20.-22.3.2019 Tampere-talossa.

Liiton osastolla lääkäripäivien näyttelyssä on mahdollisuus muun muassa kysellä liiton palveluista ja pelata Lähellä sydäntäsi -tikkapeliä, jossa voi voittaa iPadin.

Tampereen lääkäripäivät järjestetään nyt 40. kerran. Ohjelmassa on 37 symposiumia, joissa käsitellään monipuolisesti käytännön lääkärin arkityöhön liittyviä aiheita. Valokeilassa on ihmisen auttaminen, uudet hoitokäytännöt ja niiden soveltaminen jokapäiväisessä työssä. Päiville odotetaan yli 3000 lääkäriä.

Avajaispäivänä 20.3. pidettävässä Lääkärin professio muuttuvassa maailmassa -sessiossa yhtenä puhujana on Lääkäriliiton toiminnanjohtaja Kati Myllymäki.

Ohjelma ja ilmoittautuminen: www.tampereenlaakaripaivat.fi/