Lääkäriliitto mukana Pohjolan Lääkäripäivillä Oulussa

Lääkäriliiton henkilökuntaa on tavattavissa Pohjolan Lääkäripäivillä 22.-24.2. Oulun Musiikkikeskuksessa ständillä numero 41.

Lääkäriliiton vuoden 2017 teemana on tulevaisuus. Ständillä ovat esillä tulevaisuuden lääkäriroolit innovattori, elämän puolustaja, lähi(ö)lääkäri, valmentaja, käsityöläinen ja data-analyytikko rintanappien muodossa. Ständillä on tavattavissa myös ”tulevaisuudentutkija Gunilla Hassinen”, jonka kanssa voi pohdiskella itselleen sopivaa roolia. Tulevaisuuden lääkäriroolit perustuvat Lääkäriliiton Lääkäri 2030 –hankkeen tuloksiin.

Monien mielenkiintoisten luentojen joukossa on myös liiton asiantuntijoiden luentoja ajankohtaisista aiheista. Keskiviikkona 22.2. liiton toiminnanjohtaja Heikki Pälve ja terveyspoliittinen asiantuntija Lauri Vuorenkoski puhuvat avoimesta priorisoinnista ja lääkärin autonomiasta. Torstaina liiton johtava lakimies Laura Lindholm puhuu henkilöstöä koskevista muutoksista teemalla ”Kaikki muuttuu, vaan mihin suuntaan?”. Lisäksi Oulun alueen piiriylilääkäri Annu Tertsunen kertoo kuinka toimia virtuaalilääkärinä. Tarkka ohjelma löytyy: http://oulunduodecim.fi/laakaripaivat/

Tarjolla on siis kevyempää ja tukevampaa ohjelmaa. Lääkäriliton henkilökunta on paikalla kaikkina päivinä. Tule kysymään neuvoa, juttelemaan tai moikkaamaan. Nähdään Oulussa!

 

Takaisin