Lääkäriliitto mukana Pohjolan Lääkäripäivillä 24.–25.2.

Myös Pohjolan Lääkäripäivät järjestetään tänä vuonna etänä. Tervetuloa tutustumaan Lääkäriliiton virtuaaliseen näyttelyosastoon, johon on koottu paljon kiinnostavaa, ajankohtaista sisältöä.

Lääkäriliitto osallistuu Pohjolan Lääkäripäivien virtuaaliseen näyttelyyn 24.–25.2.2021. Tule katsomaan toiminnanjohtaja Kati Myllymäen videotervehdys ja tutustu uuteen animaatioomme, jossa kerrotaan mitä kaikkea liitto tarjoaa jäsenilleen uran varrella. Osastollamme voit myös tutustua Lääkärin työolot ja terveys -tutkimuksen tuloksiin ja ladata itsellesi Pidä huolta itsestäsi -oppaan, josta poimit vinkit poikkeusaikojen ongelmatilanteissa toimimiseen. Lisäksi tavoitat meidät chatissa, jossa vastaamme liiton jäsenetuja ja palveluita koskeviin kysymyksiin. Tavataan verkossa!