Lääkäriliitto mukana Itä-Suomen Lääketiede -tapahtumassa Kuopiossa 26.-28.9.

Toiminnot

Lääkäriliitto on mukana Itä-Suomen Lääketiede -tapahtumassa Kuopion Musiikkikeskuksessa. Löydät liiton henkilökuntaa tutulta ständipaikalta B27.

Mukana tänä vuonna on myös "tulevaisuudentutkija Gunilla Hassinen", jonka kanssa voi ihmetellä tulevaisuuden lääkärirooleja. Oletko -sinä innovaattori, data-analyytikko, -elämän puolustaja, käsityöläinen, lähi(ö)lääkäri vai valmentaja? Roolit -perustuvat Lääkäriliiton Lääkäri 2030 -hankkeen tutkimustuloksiin. Tule -hakemaan itseäsi parhaiten kuvaava pinssi tai piipahda jututtamaan liiton henkilökuntaa.

Lääkäriliiton neuvottelujohtaja Laura Lindholm on mukana torstain luennolla Valitukset, kantelut, muistutukset, käräjöinnit ja lääkärin oikeudet kertomassa, mitä apua Lääkäriliitto tarjoaa jäsenilleen.

Nähdään Kuopiossa!