Lääkäriliiton organisaatiota vahvistetaan kehitysjohtajalla

Lääkäriliiton hallitus esittää perustettavaksi kehitysjohtajan tehtävän. Kehitysjohtajan on tarkoitus aloittaa työt viimeistään ensi vuoden alkupuolella.

– Etsimme ennen kaikkea henkilöä, jolla on kokemusta strategisesta muutosjohtamisesta, toteaa Lääkäriliiton hallituksen puheenjohtaja Timo Kaukonen.

Samalla liiton johdossa tehdään toiminnallisia järjestelyjä siten, että Hannu Halila, joka tällä hetkellä johtaa yhteiskuntasuhteet -toimialaa, nousee toiseksi varatoiminnanjohtajaksi Risto Ihalaisen rinnalle. Ihalainen keskittyy jatkossakin terveyspolitiikkaan, Halila koulutuspolitiikkaan.

– Kahden varatoiminnanjohtajan järjestelmästä ei ole tarkoitus tehdä pysyvää, vaan kun Ihalainen muutaman vuoden päästä jää eläkkeelle, varatoiminnanjohtajia on enää vain yksi, Kaukonen sanoo.

Lisätietoja: puheenjohtaja Timo Kaukonen, puh. 040 542 8836